Struktura e Qeverisjes

RCGF drejtohet nga një Drejtor Ekzekutiv dhe raporton tek Bordit Mbikëqyrës, i cili përfaqësohet nga Banka Gjermane e Zhvillimit (KfW), Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe një anëtar i pavarur, i cili aktualisht kryeson Bordin.

Kjo faqe perdor "cookies" dhe perpunon informacione personale per permiresimin e navigimit te perdoruesve.